Van Mossel Automotive: en nu Gabo Bielen…

De Van Mossel Automotive GROEP zet zijn expansie in België voort. Deze keer heeft het een overeenkomst bereikt met Marc Bielen om de Peugeot-dealer Gabo Bielen in Zonhoven over te nemen.

Gabo Bielen is sinds 1987 Peugeot-dealer en sinds 2019 erkend Citroën-reparateur. De afgelopen jaren was Marc Bielen al Peugeot-agent voor Van Mossel. Van Mossel Automotive stelt dat de huidige vestiging van Gabo Bielen versterkt zal worden door de distributie van Citroën. Koen Claesen, CEO van Van Mossel België en Luxemburg: “Wij zijn in België al actief met Peugeot en Citroën op acht verschillende locaties in Limburg en Vlaams-Brabant. Met Gabo Bielen versterken en versterken wij onze positie in de regio Limburg. Door de centrale ligging van Zonhoven kunnen we nu ook het centrum van de provincie bestrijken.

Marc Bielen: “Omdat directe opvolging niet verzekerd is en we de toekomst van onze garage, maar ook van onze medewerkers veilig willen stellen, hebben we besloten Garage Gabo Bielen over te dragen aan Van Mossel Automotive Groep.” Hij benadrukt ook dat het bedrijf een familiebedrijf is en blijft en dat er voor de klant niets zal veranderen op het gebied van service. Alle medewerkers van Gabo Bielen (13 personen) blijven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo