Dringend gezocht: gestolen containerchassis LDH Trans

In de nacht van 24 op 25 januari werd een containerchassis van LDH Trans met een container erop van CMA-CGM, gestolen op de Ketenislaan in Beveren (Haven Antwerpen). De eigenaars hopen de gestolen combinatie snel terug te vinden en vragen de transportcommunity om mee uit te kijken. 

Volgens onze informatie passeerden de dieven omstreeks 23.25 uur de Liefkenshoektunnel en valt te vermoeden dat ze de wijk genomen hebben richting Nederland of de Antwerpse Ring. Het containerchassis draagt het nummer 1QBQ403 (vlootnummer: LDH436) en was op het moment van de diefstal beladen met CMA CMG-reefer TCLU1149234. De trailer heeft reclame van LDH TRANS. In de container bevond zich een lading garnalen.

Hebt u deze combinatie onderweg ergens zien rijden of staan, neemt dan zo snel mogelijk contact op met Rens de Visser van KVDS via het telefoonnummer 0487 386 997.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo