GLS Belgium opent tweede City Delivery Depot in Brussel

GLS Belgium opent in Neder-Over-Heembeek zijn tweede City Delivery Depot, waar 20 vaste GLS-werknemers aan de slag kunnen. Hiermee wil de logistieke dienstverlener namelijk volop inzetten op transport met milieu- vriendelijke voertuigen.

Het Brusselse City Delivery Depot is het tweede City Delivery Depot en het twaalfde depot van GLS in België. Het gebouw bevat zo’n 8.000 m3 opslagruimte en 65 meter aan sorteerbanden. Vanuit het nieuwe depot zorgen zo’n 40 bestelwagens voor een deel van de leveringen in het Brusselse gewest.

“Dit project maakt deel uit van de groeistrategie in België. De locatie leent zich ook perfect voor eco-leveringen in het centrum van de stad”, aldus Claude Rombaux, Sales & Marketing Director bij GLS Belgium. “Duurzaamheid is ook voor GLS Belgium een topprioriteit. Dankzij ons nieuw depot zijn de af te leggen afstanden voor bestelwagens een pak korter, waardoor het gebruik van ecologische transportmiddelen op grote schaal bij leveringen eindelijk mogelijk wordt.”

De nieuwe site zal ook onderdak bieden aan Option+, de nieuwe afdeling voor ‘2 man’-leveringen. Hiermee worden bv. piano’s, huishoudtoestellen geleverd en geïnstalleerd en de oude toestellen worden terug meegenomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo