Vind uw ideale logistieke medewerker tijdens de TL Hub Job Day in Kortrijk

Transport- en logistiekbedrijven op zoek naar nieuwe medewerkers kunnen op 14 maart terecht op de TL Hub Job Day in Kortrijk. Schrijf uw bedrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. 

De TL Hub Job Day is een unieke kans om in contact te komen met kandidaat-werknemers in transport en logistiek. Het evenement focust 100% op chauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, logistiek bedienden, expediteurs/forwarders, transportplanners, logistieke IT’ers en veel meer. Als werkgever komt u er dus in contact met een mix van bedienden -en arbeidersprofielen. Na succesvolle edities in onder andere Drongen, Willebroek en tijdens het transportfestival Passion 4  Trucks strijkt de TL Hub Job Day op dinsdag 14 maart neer in Kortrijk in de kantoren van Paycover in Kortrijk. Interesse? Neem contact op met TL Hub – projectmanager Kim Lousberg via kim.lousberg@tl-hub.be

Waar: Paycover (Engelse Wandeling 2, 8500 Kortrijk)

Wanneer: dinsdag 14 maart, van 13.30 uur tot 16.00 uur

Inschrijven: doe je hier 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo