Gheeraert opent vestiging in Rekkem

Gheeraert en Deny Logistics werken al lang samen. Nu opent de Transporteur van het Jaar 2018 een nieuwe vestiging bij Deny Logistics in Rekkem en meemt het de distributieactiviteiten van laatstgenoemde over.

“Deny Logistics gaf aan te willen stoppen met nationale distributie om te focussen op warehousing, customs en expedition”, zegt CEO Stijn Gheeraert. “Door hun distributieactiviteiten over te nemen, bereiken we heel wat nieuwe klanten en groeien we verder. Zo kunnen we de goederenstromen optimaal op elkaar afstemmen.” De overname betreft een tiental voertuigen, evenveel chauffeurs en twee ervaren planners, Rudi Eyckmans en Filip Dupont.

“Ik was onder de indruk om te zien hoe alle planners en chauffeurs mee de kar trokken. Ik ben ontzettend trots om te zien dat het filiaal in zo’n korte tijd draait en rendabel is. De klanten zijn blij met de extra service die we bieden en onze proactieve communicatie”, vertelt Rudi Eyckmans. “Ik heb nooit getwijfeld om mee te lopen in het groeiverhaal van Gheeraert“, vult Filip aan. “Het was ontzettend boeiend om zelf mede het proces te bepalen en te zien dat het aanslaat.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo