Washville zamelt geld in voor Cutting Edge

Bouchra Hashassi, CEO van truckwasspecialist Washville, organiseert samen met Katrien Huybrechts een geldinzamelingsactie voor de private stichting Cutting Edge. Dat vindt plaats op 24 en 25 maart 2023 in de Washville-vestiging in Ekeren.

Katrien is de echtgenote van Christoph Van den Bossche, kapper in Antwerpen. Bij een ongeval in 2021 verloor Christoph beide benen en zijn rechteronderarm. Via de inzamelingsactie hopen de twee vrouwen genoeg geld in te zamelen zodat Christoph nieuwe generatie prothesen kan bestellen bij Dream Team Prosthetics in Duncan, Oklahoma. Bouchra en Christoph hebben elkaar ontmoet in het VRT-programma ‘De Weekenden’ en het klikte meteen. Christoph was vastbesloten geen rolstoel nodig te hebben en gaf de voorkeur aan protheses. Maar de Belgische ziekteverzekering dekt de kosten van deze prothesen niet…

Op 24 en 25 maart wassen medewerkers en vrijwilligers van Washville vrachtwagens en grote voertuigen (caravans, campers, enz.). Alle opbrengsten van deze twee dagen gaan naar de stichting.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo