Hocké groeit snel en… werft aan! [Advertorial]

De verschillende onafhankelijke bedrijven, die zijn ontstaan na de opsplitsing van Hocké nv hebben de wind in de zeilen! De ontwikkelingen in de sectoren van het lichte en zware bedrijfsvoertuigen, defensie en vrijetijdsbesteding gaan gepaard met massale aanwervingen, zowel in Groot-Bijgaarden als in Herstal.

Garage Hocké zag het levenslicht in 1922 in het centrum van Brussel en is in al die jaren steeds groter worden, met een pak meer diensten en activiteiten. De onderneming wordt momenteel geleid door de vierde generatie van de familie Hocké. Hocké nv is momenteel opgesplitst in drie aparte bedrijven: Truck Supply bv, Hocké bv en Brussels Gate bv. Drie entiteiten die een stevige groei doormaken en elk op zoek zijn naar personeel met contracten voor onbepaalde duur. Het gaat hierbij over zeer gevarieerde profielen die aan de slag kunnen in boeiende jobs!

 


Het in Herstal gevestigde Truck Supply is actief in de provincie Luik en in een stuk van de provincie Luxemburg, waar het hoofd Iveco-dealer is. De bouw van een fonkelnieuwe garage onderstreept de torenhoge ambities van Truck Supply. In de oude gebouwen wordt de focus verlegd naar overheidsopdrachten, terwijl de nieuwe gebouwen heel wat meer mogelijkheden zullen bieden voor onthaal en interventies op vrachtwagens, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen. Zo komen er onder meer speciale ruimtes om te kunnen werken aan voertuigen op alternatieve aandrijvingen: elektriciteit, aardgas en waterstof. De verhuis naar een volledig nieuwe werkomgeving zorgt ervoor dat Truck Supply op zoek is naar de volgende profielen om het jonge en dynamische team te versterken:

 • mechaniekers voor bestelwagens en vrachtwagens,
 • elektromechaniekers,
 • een magazijnier,
 • een service advisor,
 • een boekhouder.

 


In Groot-Bijgaarden heeft Hocké bv een ongeziene expertise uitgebouwd in het onderhoud van militaire voertuigen. Als vertegenwoordiger van Iveco Defence Vehicles (IDV), is Hocké bv een historische partner van het Belgische leger. De activiteiten bestaan uit de voorbereiding, ombouw en het onderhoud van bewapende, al dan niet gepantserde, polyvalente, tactische en logistieke voertuigen, hoofdzakelijk op wielen. Dit boeiende werk op meestal zware voertuigen, vol technologische snufjes en voor een veeleisende klant, vereist heel wat interventies op maat. Een omgeving, kortom, waar uitdagingen nooit veraf zijn en waar de opleiding intern wordt verzekerd. Het is met andere woorden geen alledaags werk en bovendien zitten er nog tal van ontwikkelingen in de pijplijn om het aanbod voor Defensie nog uit te breiden. Vandaar dat Hocké bv volgende jobs in de aanbieding heeft:

 • mechaniekers voor vrachtwagens,
 • elektromechaniekers,
 • een service advisor,
 • een magazijnier.

 


Brussels Gate bv is een specialist in de evenementensector, gevestigd in Groot-Brijgaarden, vlak bij de E40 en de Brusselse Ring. Deze onderneming baat het kartingcircuit Brussels Kart uit, net als de ‘à la kart’-brasserie en verschillende hallen voor tal van evenementen en beurzen. Het geheel gaat gepaard met maar liefst 2.500 parkeerplaatsen. Om de activiteiten nog een extra boost te geven, is Brussels Gate op zoek naar versterkingen op onderstaande posities:

 • een HR-verantwoordelijke / payroll,
 • een project manager IT,
 • een facility manager,
 • een boekhouder.

 

Interesse? Om in aanmerking te komen voor één van deze functies, volstaat het uw cv te sturen naar job@hocke.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo