Vrachtwagenkartel: Waberer’s laat zijn zaak tegen een fabrikant vallen

Net als veel andere transportbedrijven had Waberer’s een klacht ingediend tegen verschillende vrachtwagenfabrikanten in de kartelzaak die de Europese Commissie in juli 2016 aan de kaak stelde. Het Hongaarse bedrijf heeft nu een minnelijke schikking getroffen met een van de fabrikanten, waardoor het zijn rechtszaak beëindigt en het geëiste bedrag aan financiële compensatie terugbrengt tot 26,6 miljoen euro (plus rente). De naam van de fabrikant met wie de schikking is getroffen, is niet bekendgemaakt door Waberer’s, dat ook zijn rechtszaken tegen andere merken voortzet.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo