Combilift lanceert Combi-CB70E

Combilift, de vorkheftruckfabrikant die zijn 25-jarig bestaan viert, kondigt de lancering aan van de tweede van vijf nieuwe producten die voor dit jaar gepland staan.

Het nieuwe product is de elektrische Combi-CB70E, een 7-tons vorkheftruck die volgens Combilift de meest compacte op de markt is. Deze multidirectionele truck heeft een hefvermogen van 7.000 kg en is uitgerust met grote superelastische banden en een compacte wielbasis. Bijzonder is dat de cabine is opgehangen aan gasveren voor soepel rijden op oneffen terrein. Opmerkelijk is ook de nieuwe optionele zelfzwenkende stoel die automatisch inschakelt en de stoel en armsteun 15° naar rechts of links draait, afhankelijk van de gekozen rijrichting van de bestuurder. Tot slot is de Combi-CB70E uitgerust met het gepatenteerde onafhankelijke elektrische aandrijfsysteem van Combilift. Dit systeem biedt volledige tractiecontrole van de voor- en achteraandrijfwielen, maakt een differentieelslot op gladde oppervlakken overbodig en vermindert de verplaatsing van lange ladingen door momentum bij zijwaarts rijden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo