Altrea Logistics Group stroomlijnt met Qargo

Altrea Logistics Group (ontstaan uit Alders Transport) is de afgelopen jaren sterk gegroeid als gevolg van een aantal overnames. Het bedrijf kreeg te maken met een aantal verschillende transportmanagementsystemen. Het besloot de situatie te rationaliseren door het TMS van Qargo te gaan gebruiken.

Altrea Logistics Group was op zoek naar een oplossing die door de hele groep kon worden gebruikt “omdat het een positieve invloed heeft op de operationele efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening”, legt Thomas Havermans, IT-manager van de groep, uit. In Qargo vond het bedrijf de partner die het zocht. Qargo biedt een nieuw TMS dat alle entiteiten van de groep in staat stelt samen te werken zonder hun specifieke kenmerken te moeten opgeven. Het TMS is nu operationeel in 5 bedrijven van de groep (Haesaerts Intermodal, Alders Bulk Logistics, Alders Internationaal Transport, Alders Transport Duitsland, Alders Central Europe). De volgende betrokken bedrijven zijn Vandenbroeck, Trafuco Tank en Trafuco NV. Tegen het einde van het jaar zou de hele groep met het nieuwe TMS uitgerust moeten zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo