DP World vereenvoudigt het boeken van tijdslots

Dispatchers kunnen voortaan eenvoudiger afspraken boeken voor het afzetten of ophalen van containers.

Vanaf nu bevat het online klantenportaal van DP World – genaamd E-World 1700 – nieuwe functies die het boeken van afspraken voor containerbehandeling eenvoudiger en sneller zullen maken. Zo krijgen vrachtwagendispatchers voortaan meteen alle opties voor afspraken te zien en kunnen zij dan hun gewenste keuze maken.

Ook zullen er vanaf nu extra tijdsloten beschikbaar zijn voor het ophalen van containers tijdens de piekuren. Dankzij de automatische stapelkraanmodules op Antwerp Gateway, die volledig autonoom en op groene stroom werken, kan de capaciteit van de terminal ten volle benut worden en kunnen chauffeurs zelfs op drukke momenten toch nog containers komen ophalen in deze modules.

De vervoerders, waaronder DBT Logistics en Van Moer, reageren alvast positief en zijn tevreden dat er gevolg wordt gegeven aan hun feedback. “Als vervoerder appreciëren we dat DP World onze noden ter harte neemt en dat ze hun systemen aanpassen zodat het voor iedereen werkbaar blijft,” zegt Chris Delcroix, zaakvoerder van DBT Logistics. “Het is nu veel duidelijker wanneer er containers afgezet of opgehaald kunnen worden,” aldus Philippe Galand, transportplanner bij Van Moer Logistics.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo