Cargo Lifting vernieuwt zich dagelijks [Advertorial]

Het carrosseriebedrijf Cargo Lifting uit Villers-le-Bouillet houdt stand ondanks de moeilijkheden op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen. Het geheim? De capaciteit om zich dagelijks opnieuw uit te vinden en een ongekende flexibiliteit die steunen op een echte industriële capaciteit en toppersoneel.

De wereld van de automobiel – en die van de bedrijfsvoertuigen in het bijzonder – heeft sinds 3 jaar te maken met ongewone omstandigheden van buitenaf: Covid-19, een tekort aan grondstoffen en sinds een jaar ook nog de oorlog in Oekraïne… Alle merken werden geconfronteerd met onderbrekingen op de assemblageketting met als gevolg twee tot vijf keer langere levertijden dan in het verleden.

Cargo Lifting heeft zich daaraan aangepast door de planning van week tot week bij te stellen, door het aanleggen van een goederenvoorraad, door nieuwe markten aan te boren en door zeer correct te onderhandelen met de klanten en de leveranciers. De verschillende moeilijkheden hebben het bedrijf er toe aangezet om te blijven investeren in gebouwen en uitrusting. Een terechte keuze, want het jonge bedrijf is vandaag nog flexibeler en sterker dan in het verleden.

De golven absorberen

« De voertuigen komen er eindelijk aan! » verheugt zich Olivier Stankiewicz, afgevaardigd bestuurder van Cargo Lifting. « De klanten wachten er vol ongeduld op, soms met meer dan een jaar vertraging op de timing die door de verschillende merken werd beloofd. In meer dan 80 % van de bestelling van de jongste twaalf maanden beschikten we over het materiaal voor de komst van het voertuig en konden we de werken aanvatten naargelang de voertuigen binnen kwamen. De industriële capaciteit en onze ruimte (werkplaatsen, magazijn en parking) maken het mogelijk de wisselende aanvoer van alle merken op te vangen! Sinds het begin van het jaar zijn sommige weken echt schaars geweest op gebied van aanvoer van nieuwe voertuigen, andere weken waren dan weer goed gevuld met soms zelfs tot 50 voertuigen per week.»

Die realiteit weerhoudt de verschillende operatoren, lassers, mechanici, elektriciens en spuiters er niet van om bij Cargo Lifting de mouwen op te stropen. Iedere dag schenken ze het leven aan producten die een betekenis geven aan het drieledige succes van het bedrijf: respect voor de prijzen, het aanhouden van de levertijden en voorrang geven aan kwaliteit.

Ten dienst van professionelen

« Vandaag kijkt Cargo Lifting met heel wat optimisme naar de toekomst,” gaat Olivier Stankiewicz verder. “Meer dan ooit zijn we er klaar voor om nieuwe uitdagingen op te vangen en snel in te spelen op de gevarieerde behoeften van de beroepsmensen ».

Cargo Lifting bestaat al langer dan 20 jaar en is gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van lichte bedrijfsvoertuigen, gesloten opbouw met of zonder laadlift, kippers, platformen, koffers, meubelopbouw en werkplaatswagens, dubbele cabine, koeltransport… Steunend op de ervaring en de kennis van de markt heeft het bedrijf al heel wat prijzen binnengehaald, waaronder de Best VAN Solution 2022!

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo