Gloednieuwe gebouwen in aanbouw Truck Supply mikt op topkwaliteit!

Truck Supply is de grootste concessiehouder van Iveco in de provincie Luik en een deel van de provincie Luxemburg. Nog dit jaar wordt gestart met de bouw van een nieuwe garage op de site in Luik. In de nieuwe gebouwen zal zowel aan vrachtwagens, bestelwagens, bussen als gepantserde voertuigen gewerkt worden, gekoppeld aan een onthaal dat beantwoordt aan de modernste normen.

De groep Hocké was bij de oprichting in 1960 één van de eerste ondernemingen in de bedrijvenzone van Hauts-Sarts (Herstal). De gebouwen werden al enkele keren gerenoveerd. Om de concessie een nieuw elan te geven binnen de groep, werd de naam ondertussen omgedoopt tot Truck Supply.
De Iveco-dealer is nu toe aan een complete make-over met alles erop en eraan. De bouwvergunning werd al afgeleverd en eind dit jaar gaan de werken van start. De nieuwe gebouwen komen naast de huidige garage, die een nieuwe bestemming zal krijgen. Hocké bv is met name de vertegenwoordiger van Iveco Defence Vehicles voor heel België en zal de bestaande gebouwen gebruiken om militaire voertuigen voor te bereiden, om te bouwen en te onderhouden.

Met de eigenaar als ervaren gids…
Robert Hocké kan alvast niet wachten tot de nieuwbouw in gebruik genomen kan worden: “Het nieuwe gebouw zal 22 poorten tellen en beschikt over een werkplaats van 1.800 m² met tien werkposten met brug voor lichte bedrijfsvoertuigen of gepantserde voertuigen, 90 meter aan putten, twee bovenloopkranen van 5 ton en een werkruimte van 30 meter met pistonhefbruggen voor interventies aan bussen. Er wordt een lijn gereserveerd voor de technische controle en buiten komt er een rollenbank voor tachografen.”
In de werkplaats wordt er ook een ruimte voorzien van 350 m² voor het klaarmaken van nieuwe en tweedehandsvoertuigen. Er komen eveneens enkele specifieke ruimtes om in alle veiligheid te kunnen werken aan voertuigen op CNG, LNG, waterstof en elektriciteit. Een nieuw magazijn, bestaande uit twee verdiepingen, zal in directe verbinding staan met de werkplaats en de bouwheer heeft vanzelfsprekend ook kantoorruimte voorzien, goed voor 600 m². Begin 2025 moet alles klaar zijn.

Diversificatie en professionalisering
“Deze nieuwe gebouwen zullen ons in staat stellen om een grotere impact te hebben en efficiënter te worden op het vlak van lichte bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, gepantserde voertuigen en ook bussen. Dit laatste is een nieuwe activiteit voor ons”, zegt Robert Hocké. “Deze diversiteit zal gecombineerd worden met een bijzondere aandacht voor de klantenbeleving. Het ultramoderne onthaal zal vergelijkbaar zijn met wat de autoconcessies te bieden hebben, en dat is zelden het geval in de sector van de bedrijfsvoertuigen.”
Deze ingrijpende veranderingen bij Truck Supply gaan logischerwijs gepaard met een toename van het aantal werknemers. De mensen in de werkplaats worden aangeworven op basis van een competentie-overdracht tussen ervaren werkkrachten en leerlingen. De Luikse ondernemer werft ook magazijniers, service advisors en administratief personeel aan om de nieuwe vestiging tot volle ontplooiing te laten komen. Wie zich aangesproken voelt, zal met open armen worden ontvangen!


 

Truck Supply
Rue de Hermée 170 – 4040 Herstal
T: 04 264 45 00 · M: administration.herstal@truck.supply

Openingsuren: Maandag tot vrijdag: van 8u00 tot 18u00 / Zaterdag: van 8u00 tot 12u00


www.truck.supply

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo