Hazgo digitaliseert checklists voor gevaarlijke goederen

Twee bedrijven uit Machelen slaan de handen in elkaar. Dankzij de software Check-it van Nallian spaart Hazgo tijd én papier uit.

Hazgo, internationaal logistiek dienstverlener, is gespecialiseerd in de logistiek en afhandeling van gevaarlijke stoffen en farmaceutische zendingen. Om de veiligheid, efficiëntie en kwaliteit bij het controleren van vracht te garanderen, heeft het bedrijf papieren checklists vervangen door Nallian’s digitale oplossing Check-it.

Deze omschakeling bespaart Hazgo uren administratie, vergemakkelijkt de facturering en biedt de klanten een betere service. Peter Van Boxtel, Account Manager bij Hazgo: “Voorheen was ik met papieren checklists uren per week bezig met het scannen van papierwerk en het versturen van e-mails. Nu ontvangen klanten automatisch meldingen met statusinformatie en rapporten per zending. Ze kunnen ook de status van hun zending raadplegen in het platform.”

Jean Verheyen, CEO van Nallian, voegt toe: “Check-it digitaliseert elke op vraag gebaseerde controle of taak. De oplossing wordt gebruikt door grondafhandelaars, expediteurs en logistieke bedrijven over de hele wereld en we zijn erg trots om Hazgo aan ons netwerk toe te voegen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo