Scallog nieuwe partner van Vanas

Vanas heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met Scallog, een opkomend Frans bedrijf in de logistieke robotica sector. Het doel van de samenwerking is om de uitrol van het “Goods to Person”-aanbod in de Benelux te versnellen.

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van de strategie van Vanas om haar positie in de Benelux op lange termijn te versterken. Vanas gelooft dat deze regio, met zijn aanzienlijk ontwikkelingspotentieel en zijn status als hub voor Europese logistiek en distributie, cruciaal is voor zijn groei. Scallog biedt een complete “goods to person”-oplossing, met mobiele rekken die door robots worden verplaatst naar pick- en aanvulstations. Andy Van Mieghem, Managing Director van Vanas Engineering: “De vele successen van Scallog in België hebben ons volledig overtuigd van de waarde van hun “Goods to Person”-oplossing en de perfecte aansluiting bij de uitdagingen van de logistiek managers van KMO’s in de Benelux, ons belangrijkste doelpubliek.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo