DB Schenker verkoopt Luxemburgse dochteronderneming aan TLW Group

LTLD, een dochteronderneming van DB Schenker die wegtransportdiensten aanbiedt, is overgenomen door de Luxemburgse TLW Group. Deze laatste had al naam gemaakt door in december 2020 het Belgisch-Luxemburgse bedrijf Tradova over te nemen.

LTLD (voor Luxemburger Transport Logistik Diekirch) heeft zijn hoofdkantoor in Wilwerdange. Het is gespecialiseerd in grootschalig internationaal transport en werkt zowel met een eigen vloot (40 voertuigen) als met een pool van onderaannemers. Het genereerde een toegevoegde waarde van €4,3 miljoen in 2022.

LTLD wordt hiermee de tiende werkmaatschappij binnen de TLW Groep, wat het aantal medewerkers op 420 brengt. “TLW Group verwelkomt het volledige LTLD team en management van harte in de TLW Group familie. Samen zullen de bedrijven zorgen voor een soepele overgang, met behoud van de hoogste normen van continuïteit in de dienstverlening. Deze opwindende samenwerking zal de klantervaring verbeteren en de groei van de Groep stimuleren,” zei CEO Jeremy Windsinger.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo