WDP en Gosselin in JV voor herontwikkeling Milcobel-site in Deurne

WDP heeft de krachten gebundeld met Gosselin in een joint venture voor de bouw van twee magazijnen op de voormalige industriële site van Milcobel in Deurne. Gosselin kocht de site in maart 2021, maar zal nu een beroep doen op de expertise van WDP in de bouw van logistieke gebouwen.

De site heeft een oppervlakte van 6,5 hectare en ligt vlakbij de containerterminal die Gosselin uitbaat. Het zal de bouw van twee nieuwe magazijnen van 18.000 m2 mogelijk maken. “We hebben onze magazijnen altijd zelf gebouwd, maar we zijn momenteel betrokken bij vier nieuwbouwprojecten en er kunnen er nog meer volgen. Door onze krachten te bundelen met WDP gaan we nog een stap verder”, zegt Marc Smet, CEO van de Gosselin Groep.

Dit is niet de eerste keer dat Gosselin nauw samenwerkt met WDP. In Genk overtuigden de twee partners De Vlaamse Waterweg om hen een concessie te verlenen voor een terrein van 11 hectare langs het Albertkanaal om er nieuwe logistieke activiteiten te ontwikkelen gekoppeld aan de binnenvaart. De twee projecten die zullen worden ontwikkeld, zullen worden gehuurd door WWRS, onderdeel van Gosselin Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo