WDP lanceert nieuwe logistieke projecten

Tegelijk met de presentatie van de halfjaarlijkse financiële resultaten heeft WDP een aantal nieuwe logistieke ontwikkelingsprojecten in België voorgesteld. Het belangrijkste nieuws is de lancering van een aantal projecten (waarvan sommige in joint venture) met de Gosselin-groep.

Enerzijds zijn er de reeds aangekondigde projecten waarvan de oplevering gepland is voor eind 2023: de uitbreiding van het distributiecentrum van Stow Robotics in Lokeren (23.839 m2), in Gent (voor de contractbrouwer Uselect), en de uitbreiding van het bestaande gebouw in Luik Trilogiport (34.457 m2) voor een nog naamloze logistieke dienstverlener. Voor 2024 zou WDP nieuwe projecten moeten opleveren in Asse (herontwikkeling van een terrein van 6913 m2), opnieuw Lokeren (9214 m2), Antwerpen (14.893 m2) en Bornem (20.215 m2). Tot slot is er in 2025 nog een project in Genk-Bosdel (30.000 m2) en de voltooiing van verschillende projecten voor de Gosselin Groep (via dochteronderneming Warehousing & Warehouse Related Services). Een van deze projecten is al bekend gemaakt: de verbouwing van de Milcobel site in Deurne (18.000 m2) via een nieuwe joint venture, maar WDP kondigt aan dat er tegen 2025 in totaal 125.000 m2 nieuwe magazijnen zullen worden gebouwd voor WWRS.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo