Clark lanceert nieuwe hoogheffende stapelaar SWX16

De nieuwe Clark SWX16 hoogheffende stapelaar is ontworpen voor goederentransport over korte afstanden in de industrie, handel en distributie. Hij werkt het best in krappe ruimtes, zowel in het voormagazijn als in hoge stellingen.

De Clark SWX16 heeft een maximale hefhoogte van 5.500 mm en een draaicirkel van 1.507 mm. De hef- en daalsnelheden zijn aanzienlijk hoger dan die van zijn voorganger, namelijk 0,20 m/s of 0,26 m/s (met en zonder last) en 0,4 m/s of 0,3 m/s (met en zonder last). Clark SpeedControl past de rijsnelheid aan op basis van de positie van de disselboom: hoe dichter de afstand tussen de bestuurder en de stapelaar, hoe lager de snelheid. Als de bestuurder de dissel loslaat, remt de stapelaar automatisch. Als de dissel in de normale rijpositie staat, bereikt de stapelaar een maximumsnelheid van 5,5 km/h. De dissel zelf is opnieuw ontworpen voor een betere ergonomie en meer veiligheid. Hij kan worden gebruikt door zowel rechts- als linkshandige bestuurders.

De SWX16 is uitgerust met een onderhoudsvrije, ingekapselde 1,6 kW draaistroomtractiemotor en een 4,5 kW hefmotor. Hij is verkrijgbaar met een lithium-ionaccu van 24 V, 205 Ah, die kan worden opgeladen bij elk 230 volt stopcontact met een lader van 24 V, 100 Ah (meegeleverd). Een conventionele loodzuuraccu met een capaciteit van 24 V, 225 Ah is ook verkrijgbaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo