bpostgroup verwerft 100% van Active Ants

bpostgroup heeft de resterende 25 % aandelen van Active Ants overgenomen en is nu de enige eigenaar van de e-fulfilment specialist. Bram Blondé wordt per 21.08.2023 de nieuwe CEO van Active Ants.
Sinds 2018 maakt Active Ants deel uit van bpostgroup. Directeurs Jeroen Dekker en Jean Lahaye hadden nog 25% van de aandelen behouden, en het zijn deze aandelen die net zijn teruggekocht door bpostgroup. Jeroen Dekker en Jean Lahaye verlaten het bedrijf maar verzekeren de overgang: “We zijn oprecht fier op de evolutie van Active Ants. Dit innovatieve concept is uitgegroeid tot een waar succesverhaal en biedt vandaag, mede door ons partnerschap met bpostgroup, unieke diensten aan in meerdere landen. Vandaag begint een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf. We werken al meerdere maanden intensief samen met de nieuwe CEO Bram Blondé en we hebben het volste vertrouwen in zijn leiderschap om de ontwikkeling van Active Ants verder te zetten.”
“Active Ants heeft een aanzienlijke voorsprong genomen voor de efficiënte verwerking van online bestellingen. Deze end-to-end aanpak sluit perfect aan bij de cross-border activiteiten van bpostgroup en is bovendien helemaal complementair met de fulfilment diensten op maat van de klant die Radial aanbiedt”, aldus Philippe Dartienne, CEO a.i. bpostgroup. 
Active Ants is present met vijf sites verspreid over Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België. In ons land is de site in Willebroek in april vergroot, waardoor het aantal bestellingen nu kan oplopen tot 8.000 per dag.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo