Schmitz Cargobull opnieuw geslaagd voor GDP-audit

Trailerfabrikant Schmitz Cargobull heeft het GDP-certificaat verlengd voor TrailerConnect, een bedrijfseigen telematicasysteem voor trailers. Zo kan het bedrijf haar farmaklanten blijven voorzien van gecertificeerde voertuigen.

In 2013 introduceerde de Europese Commissie de Good Distribution Practice (GDP) van geneesmiddelen voor menselijk gebruik. Fabrikanten, farmaceutische groothandelaren en apothekers moeten hun processen jaarlijks onderwerpen aan GDP-audits. De vereisten voor certificering worden elke twee jaar opnieuw beoordeeld.

Tijdens een uitgebreide audit door TÜV Süd is het telematicasysteem voor trailers van Schmitz Cargobull – TrailerConnect – opnieuw voor twee jaar gecertificeerd. Schmitz Cargobull ontving een officieel certificaat met test- en accreditatienummer.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo