Featured Video Play Icon

[VIDEO] Transport Van Hove & Co investeert in 2 Volvo FM Electric

Volvo Trucks heeft twee elektrische trekkers geleverd aan Transport Van Hove & Co, een business unit van Tailormade Logistics. De twee Volvo FM Electric zullen 16 uur per dag rijden om vrachtwagencabines van de Gentse haven te transporteren naar de fabriek van Volvo Trucks. ’s Nachts staan de elektrische trekkers acht uur stil om de batterijen op te laden.

Deze eerste twee elektrische vrachtwagens zullen worden ingezet om Volvo Truck cabines vanaf het spoorterminal in de haven volgens het ‘Just In Sequence’ principe naar de Volvo Trucks fabriek te brengen. Logischerwijze worden de voertuigen geleverd door Volvo Trucks. Frank Kimpe, Managing Director van Volvo Trucks Belgium overhandigde de sleutel officieel aan Frank Van Hove, Operations Manager van de Business Unit Van Hove & Co.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo FMX Electric 6×4 met containerhaaksysteem als eyecatcher op Matexpo

Volvo Trucks zag de afgelopen maanden de vraag naar elektrische mobiliteit in de bouwsector toenemen door de emissievrije zones in steden en de noodzaak voor bouwbedrijven om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen. Daarom focuste Volvo Trucks zich tijdens Matexpo op elektrische vrachtwagens en diensten. Op de stand in Kortrijk zien we dus uitsluitend elektrische vrachtwagens, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo