Featured Video Play Icon

[VIDEO] Transport Van Hove & Co investeert in 2 Volvo FM Electric

Volvo Trucks heeft twee elektrische trekkers geleverd aan Transport Van Hove & Co, een business unit van Tailormade Logistics. De twee Volvo FM Electric zullen 16 uur per dag rijden om vrachtwagencabines van de Gentse haven te transporteren naar de fabriek van Volvo Trucks. ’s Nachts staan de elektrische trekkers acht uur stil om de batterijen op te laden.

Deze eerste twee elektrische vrachtwagens zullen worden ingezet om Volvo Truck cabines vanaf het spoorterminal in de haven volgens het ‘Just In Sequence’ principe naar de Volvo Trucks fabriek te brengen. Logischerwijze worden de voertuigen geleverd door Volvo Trucks. Frank Kimpe, Managing Director van Volvo Trucks Belgium overhandigde de sleutel officieel aan Frank Van Hove, Operations Manager van de Business Unit Van Hove & Co.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo Trucks FH Aero – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Volvo Trucks heeft een belangrijke evolutie van de FH-cabine gepresenteerd, die naar voren toe verlengd is om hem aerodynamischer te maken en het brandstofverbruik te verlagen. De Zweedse fabrikant heeft gebruik gemaakt van de speelruimte die de huidige regelgeving biedt voor maximumgewichten en -afmetingen voor vrachtwagens, zoals DAF Trucks heeft gedaan met de XG+ en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo