Upply breidt zijn Connect-oplossing uit naar België

De digitale marktplaats Upply breidt de implementatie van zijn Connect-oplossing uit naar drie nieuwe landen (Duitsland, Spanje en België), naast Frankrijk. De Connect-oplossing brengt verladers en vervoerders rechtstreeks met elkaar in contact en automatiseert het beheer van de activiteiten. “Verladers kunnen snel transportoplossingen vinden voor hun spot stromen en hebben de keuze om met hun eigen vervoerders te werken of met nieuwe vervoerders die door Upply zijn geselecteerd”, legt Thomas Larrieu, Managing Director van Upply, uit. “Transporteurs kunnen retourvracht vinden, nieuwe klanten winnen en ze ontvangen ook gegarandeerde betalingen zeven dagen na validatie van de proof of Delivery, wat hun cashflow versterkt.” De komende maanden zal Upply zijn platform verder uitbreiden naar andere landen en werken aan de integratie van Connect met verschillende TMS-uitgevers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo