Group-GTS viert veertigjarig jubileum in Zolder

Group-GTS maakte van de Truck Grand Prix op Zolder gebruik om zijn 40-jarig bestaan te vieren. Een deel van het Limburgse circuit werd omgetoverd tot een groots familie-evenement om hun medewerkers te bedanken voor hun inzet. 

Group-GTS is het resultaat van de fusie en overname van een aantal onafhankelijke bedrijven, maar het oudste bedrijf begon zijn activiteiten in 1983. “Bij Group-GTS koesteren we een inclusieve en warme bedrijfscultuur, waarin iedereen gelijkwaardig is”, zegt Ben Geybels, CEO van Group-GTS. “Deze gelegenheid bood ons de kans om al onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en harde werk dat heeft bijgedragen aan ons groeiverhaal.”

Liefst 700 deelnemers konden genieten van tal van activiteiten, zoals springkastelen, autoraces, airbrushtatoeages, truckraces, comfort food en verfrissende drankjes. “Veiligheid had zoals steeds de hoogste prioriteit, daarom werd gehoorbescherming aangeboden aan alle kinderen”, zegt Britt De Wilde, HR-manager bij Group-GTS. Volgens haar gaat de aandacht voor de werknemers verder dan de familiedag : “Het HR-beleid en werktevredenheid zijn belangrijke drijfveren voor het succes van de organisatie, wat zich vertaalt in een bijzonder laag personeelsverloop. We behaalden een score van 100% na een onafhankelijke bevraging van CLB Group, die peilde naar jobzekerheid, werktevredenheid en het geloof in de toekomst van de firma, een unieke score volgens CLB Group.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo