E-Tech Trafic, de nieuwe elektrische Medium Van van Renault Trucks

Renault Trucks presenteert de E-Tech Trafic, die deel uitmaakt van het segment middelgrote bestelwagens. De fabrikant claimt nu een compleet elektrisch aanbod te hebben van 650 kg tot 44 ton.

De nieuwkomer in het gamma wordt aangeboden in verschillende configuraties: 3 bestelwagenversies, 2 versies met dubbele cabine en 1 versie met vloercabine. De bestelwagenversie biedt een laadvolume van 5,8 tot 8,9 m3 bij een laadlengte tot 4,15 m. De H2 versie heeft een binnenhoogte van 1.898 mm. Het voertuig wordt aangedreven door een 90 kW (120 pk) elektromotor met een sleepvermogen van 920 kg. De 52 kWh batterijen zorgen voor een gecombineerd rijbereik van 297 km WLTP. Het voertuig kan met een snellader in 60 minuten worden opgeladen van 15 tot 80%. Er is nu een elektrisch model beschikbaar voor alle stedelijke en voorstedelijke activiteiten, waaronder koeriersdiensten, distributie, afvalinzameling en aanpak van bouwterreinen. De E-Tech Trafic zal in België beschikbaar zijn vanaf oktober 2023.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

C E-Tech én elektrische bakfiets trekken aandacht op Renault Trucks stand

Enkel 100% elektrische modellen op de Matexpo stand van Renault Trucks dit jaar. Zo stond er een Master E-Tech die in de bouw gebruikt wordt voor personentransport en als kipper. Ook pronkten er een D E-Tech met containerhaak en een C E-Tech. Maar nog opvallender: de bakfietsen op de stand… Renault Trucks heeft nu een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo