Van Moer Logistics organiseert eigen wielerwedstrijd

De familie Van Moer (Van Moer Logistics) houdt van fietsen. Zozeer zelfs dat het bedrijf afgelopen zondag haar tweede “Tour de Van Moer” organiseerde.

Het is een fietsevenement langs de mooiste plekjes van de Waaslandhaven. Er werd een route van 50 en 100 km georganiseerd voor medewerkers, klanten en relaties. Bijna 300 mensen namen deel. Deze 2e editie trok 40% meer deelnemers dan vorig jaar. Van Moer Logistics heeft al meerdere sportieve evenementen georganiseerd, waarvan de bekendste de “Van Moer Triathlon” is, die elk jaar triatleten uit het hele land bij elkaar bracht.

Naast het eigen wielerevenement is de logistieke dienstverlener ook bekend als hoofdsponsor van het Waaslandse ‘Van Moer Logistics Cycling Team’, dat met een kleine 140 leden een van de grootste jeugdteams van Vlaanderen is.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo