Zero Emission Xperience: wie wint een van de 10 wildcards?

Met nog maar twee weken te gaan is de Zero Emission Xperience nu al een gegarandeerd succes, met 100 ingeschreven professionals. Het evenement is voorbehouden aan de grootste bedrijfswagenparken van België, maar Transportmedia biedt 10 ‘wild cards’ aan voor bedrijven die geen uitnodiging hebben ontvangen.

Naast het testen van verschillende types elektrische voertuigen (cargobikes, bestelwagens en vrachtwagens), zal de Zero Emission Xperience ook twee zeer dynamische informatiesessies bevatten over alle alternatieve energieën voor wegtransport. Niet minder dan acht experts zullen het woord nemen om vragen van het publiek te beantwoorden:

  • voor HVO en toekomstige e-brandstoffen: Jean-Benoit Schrans (hoofd communicatie bij Energia)
  • voor biogas: Didier Hendrickx (gas.be)
  • voor elektrische aandrijving: Jochen De Smedt (EV België), Michaël Piron (Manager Energy as a Service bij Elia) en Pieter Vermassen (Directeur Netwerkbeheer bij Fluvius)
  • voor waterstof: Chris Lefrere en Adwin Martens (Waterstofnet)

 

Er zullen dus genoeg antwoorden zijn op alle vragen (en dat zijn er veel) die gesteld worden door wagenparkbeheerders die werken aan elektrificatie! Het evenement is gratis, maar Transportmedia behoudt zich het recht voor om alleen bedrijven te accepteren die hun eigen vloot van lichte bedrijfsvoertuigen of vrachtwagens beheren. Andere bedrijven komen niet in aanmerking voor een van de tien wildcards.

Locatie: Brabanthal (Leuven)

Datum : woensdag 27 september

Inschrijven kan hier

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo