Cenntro stelt cargobike Antric EVO_1 voor

De nieuwe Antric EVO_1 neemt het unieke ontwerp van zijn voorganger over, de AntricOne, met zijn volledig geïntegreerde cabine van weerbestendig en waterdicht softshell-materiaal.

Cenntro levert een breed scala aan elektrische bedrijfsvoertuigen en cargobikes voor stedelijke gebieden, landelijke regio’s en intern verkeer. De Antric cargofietsen bieden daarin een compacte oplossing. Het ruime laadconcept van de Antric is behouden bij de EVO_1, ondanks de veel compactere buitenafmetingen. De laadcapaciteit bedraagt 2,2 m3 en het laadvermogen is verhoogd tot 291 kg.

De Antric EVO_1 heeft een elektrisch ondersteund trapsysteem tot 25 km/u en een puur elektrisch systeem om het manoeuvreren zowel vooruit als achteruit te vergemakkelijken bij snelheden tot 6 km/u. De binnenafmetingen van de carrosserie zijn vrijwel ongewijzigd, zodat er zonder problemen een europallet of twee normale commerciële rolcontainers aan boord kunnen worden geladen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo