Featured Video Play Icon

[VIDEO] Record-Trans: “Wij zorgen dat chauffeur tijd heeft voor de zaken die er écht toe doen”

“Chauffeurs zijn ontzettend belangrijk voor ons en de maatschappij. Door hen kunnen wij glazen wanden, goederen voor de farmacie en andere fragiele materialen veilig tot bij de eindklant brengen. Het is dankzij hun passie en toewijding dat wij de kwaliteit kunnen leveren waarop wij zo hard inzetten”. Record-Trans uit Zelzate is dit jaar opnieuw een trotse deelnemer aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. “Wat we dit jaar gaan doen, kunnen we nog niet verklappen. Maar we kunnen wel zeggen dat het iets heel creatief en uniek zal zijn”, zegt zaakvoerder Stijn van Hecke.

“Record-Trans is een echt familiebedrijf waar we gedurende een gans jaar luisteren naar onze chauffeurs”, gaat mede-zaakvoerder Ken van Hecke verder. “Zo is er bijvoorbeeld een chauffeur die ’s avonds graag gaat fietsen met vrienden of een andere collega die ’s morgens graag zijn kinderen naar school wil brengen. Wij zorgen ervoor dat iedereen tijd heeft voor de zaken die er écht om doen. Hierdoor kan iedereen zijn werk met passie doen, zonder toegevingen te doen op persoonlijke zaken. Iets wat voor chauffeurs niet vanzelfsprekend is.”

“Vorig jaar hebben we hotdogs gemaakt en samen eentje gedronken met de chauffeurs. Wat we dit jaar gaan doen, kunnen we nog niet verklappen. Maar we kunnen wel zeggen dat het iets heel creatief en uniek zal zijn”, vertellen de broers van Hecke in bovenstaande video.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo