IDETA opent een beveiligde parking in Tournai-Ouest

Op verzoek van de stad Doornik heeft de intercommunale IDETA een nieuwe beveiligde parking voor vrachtwagens aangelegd op het industrieterrein Tournai-Ouest 3. Reserveren kan via de applicatie Trucks’nB.

De ontwikkeling van nieuwe economische activiteiten op het industrieterrein Tournai-Ouest (met als recentste voorbeeld de opening van het nieuwe distributiecentrum van Cebeo) zorgt voor steeds meer vrachtverkeer in Doornik. Om het probleem van het illegaal parkeren en de diefstal van goederen uit vonklichten van snelwegen aan te pakken, heeft de stad Doornik aan de intercommunale IDETA gevraagd om een beveiligde parking voor vrachtwagens aan te leggen aan Tournai-Ouest 3.

De parking werd gisteren ingehuldigd. Hij ligt vlak naast het station van Enora en biedt 34 parkeerplaatsen en voorzieningen voor chauffeurs, waaronder zes douches. De toegang tot de parkeerplaats is na reservering via de Trucks’nB applicatie en na controle van het kenteken van het voertuig.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo