Innovaties op het gebied van “Veiligheid” bij Transport & Logistics 2023

Esquenet

De nieuwigheid op de stand van Esquenet heet ESQObiew+.ESQOview+ voetgangersdetectiecamera maakt gebruik van de allernieuwste AI-technologie om bestuurders meer bewust te maken van voetgangers die in de buurt van industriële voertuigen werken, zoals rondom heftrucks, reach stackers, wielladers, graafmachines, etc.

Met de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen objecten en voetgangers, is ESQOview+ één van de meest geavanceerde voetgangersdetectiesystemen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. ESQOview+ wordt achteraan gemonteerd op heftrucks, maar er kunnen tot 4 camera’s gemonteerd worden om tot 360° dekking rondom te bieden op grotere industriële voertuigen zoals wielladers, graafmachines of reach stackers.

Er kunnen tot 3 detectiezones ingesteld worden met een detectiebereik tot 12m en een horizontale detectiehoek van 140°, wat een breed zicht én detectie garandeert.

 

CGK-Group

CGK-Group biedt oplossingen voor de veilige opslag, behandeling en het gebruik van chemicaliën en andere gevaarlijke vloeistoffen. Op de beurs in Antwerpen toont het bedrijf mobiele blusbarrières voor elektrische voertuigen.

Het gaat om een modulair en waterdicht systeem dat snel rond het voertuig geïnstalleerd én gevuld kan worden. Daarom is het systeem handig voor plaatsen waar de brandweer moeilijk aankan zoals ondergrondse parkings en parkeerplaatsen onder dak. De enige oplossing voorhanden was om het voertuig volledig op te tillen en te plaatsen in een container gevuld met water. Het voertuig werd dan gedurende 48 tot 72 uur ondergedompeld om de batterij te laten afkoelen.

 

Top-Vision

Diverse nieuwe producten op de stand van Top-Vision. Met de AI camera worden personen gedetecteerd die zich bevinden in het detectieveld van de camera. De A.I. camera vergroot het gezichtsveld van de bestuurder en detecteert voetgangers waarbij het dan een “warning” geeft en eventueel de snelheid van de heftruck verlaagt. De camera kan aangesloten worden op een monitor maar werkt ook zonder monitor en kan ook draadloos ingezet worden.

De GOBO projector kan verschillende logo’s op de vloer projecteren om voetgangers of andere voertuigen te waarschuwen voor een bepaalde situatie of iets duidelijk te maken.

Het Lopos Alert Collision warning systeem waarschuwt wanneer er een object te dichtbij is door de aftand te meten tussen de beacon op de vorklift en de wearable. Het detectie systeem kan gebruikt worden tussen vorkliften en voetgangers, vorkliften en vorkliften én vorkliften en andere apparatuur in uw magazijn.

De EASYTOUCH is een voordelig toegangscontrole oplossing voor kleinere vloten. Het is een eenvoudige en effectieve oplossing voor toegangscontrole. Dankzij het kleine formaat, kan het eenvoudig in apparatuur worden geïntegreerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo