Featured Video Play Icon

[VIDEO] LDH-Trans opent nieuwe hoofdzetel op 14 oktober

Containertransporteur LDH-Trans organiseert zaterdagmiddag een opendeurdag op de nieuwe site in Desteldonk. De gevulde containers blijven dicht, maar bezoekers kunnen een kijkje nemen in het nieuwe kantoorgebouw en de opslagloods. 

Op zaterdag 14 oktober tussen 11u en 15u verwelkomt transportfirma LDH-Trans bezoekers in het bedrijf. ’s Avonds vindt er een besloten feest plaats. Overdag krijg je er een rondleiding, een drankje en een wafel. “In de namiddag hopen wij heel wat sympathisanten, buurtbewoners, klanten en laad-/losplaatsen te verwelkomen,” zegt zaakvoerster Kathy Den Hert.

Nieuwe vestiging

De opendeurdag vindt plaats op de nieuwe site waar LDH-Trans tijdens de afgelopen paasvakantie intrek heeft genomen. Het vorige terrein van LDH-Trans besloeg 3.700 m2. Het nieuwe is 13.000 m2. Plannen voor de nieuwe vestiging waren er al 3 jaar geleden. De bouw startte in april 2022 en heeft zo ongeveer een jaar in beslag genomen.

Hub

LDH-Trans doet containervervoer vanuit de Gentse haven en de nieuwe locatie in Desteldonk fungeert ook als hub. Transporteurs hebben er de mogelijkheid om lege containers te stockeren en in de loods is er opslagruimte. Koelcontainers kunnen stroom tappen dankzij de zonnepanelen die op het dak van de nieuwe loods liggen.

Chauffeursruimte

Een eyecatcher is de polyvalente ruimte in het kantoorgebouw waar chauffeurs die overnachten in mogen ontspannen. De chauffeursruimte is voorzien van een keuken, sanitair en – jawel – een voetbaltafel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo