Nieuwe Toyota Hilux GR Sport II imposanter dan ooit

De nieuwe Toyota Hilux GR Sport II is aangekondigd voor dealers in de 2e helft van 2024. De GR Sport II is imposanter dan ooit en biedt nieuwe prestaties.

De Hilux GR Sport II met dubbele cabine wordt in de eerste plaats gekenmerkt door een vergroting de spoorbreedte, d.w.z. de horizontale afstand tussen de wielen (+ 140 mm vooraan en + 155 mm achteraan), in vergelijking met de standaard Toyota Hilux. Het resultaat, aldus Toyota, is een verbeterde wegligging en stabiliteit en een nauwkeurige stuurrespons. Andere veranderingen zijn een bredere oploophoek, een grotere bodemvrijheid, nauwkeuriger en krachtiger remmen, een nieuwe monotube-ophanging, verbeterde aerodynamica, een exterieur- en interieurdesign van topklasse en een nieuw multimediasysteem. Hij wordt aangedreven door een 2,8-liter motor die 204 DIN-pk en 500 Nm koppel levert, met een trekvermogen van 3.500 kg en een laadvermogen van 1.000 kg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo