Skout zoekt en vindt een opleiding in je buurt [Advertorial]

Als transportbedrijf ben je vaak op zoek naar een opleiding en verlies je kostbare tijd in het zoeken naar een geschikte vorming. Op www.skout.be vind je snel een opleiding in je buurt op een moment dat past.

Skout Opleidingen leidt je naar transport en logistiek gerelateerde opleidingen, Skout HR Driven doet je opleidingsadministratie. “De HR-module is zo gemaakt dat het alles omvat“, zegt Gino Withofs, voorzitter Scholing vzw en zaakvoerder van Withofs Bulk Logistics. “Er zitten notificaties in en automatische mailflows om de chauffeurs uit te nodigen voor een opleiding.”

Als opleidingspartner kan je eenvoudig opleidingen opladen. Als vervoerder kan je snel een opleiding boeken. Snel Logistics Solutions is een van de transportbedrijven die Skout gebruikt. “De eerste feedback die ik krijg van onze HR-afdeling is zeer positief”, zegt Gert Snel. “Ze vinden het makkelijk en gebruiksvriendelijk.”

Voor transporteur Peter Van Delm is de opleidingsadministratie met Skout HR-driven een sterke troef. “Het grootste voordeel is dat we het risico verkleinen dat de vervaldatum van rijbewijzen, medische keuringen of de Code 95 overschreden is.”

Bel (0476/55 29 50) of mail (info@skout.be) voor een korte online-demo of voor een demo in het bedrijf.

Foto: Peter Van Delm, Gino Withofs en Gert Snel zijn onder de indruk van het gebruiksgemak van Skout.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo