Solutrans: Kögel presenteert een nieuw vergrendelingssysteem voor containers

Het grote nieuws van Kögel op Solutrans is de Multi Container Stop, een nieuwe containervergrendeling die conventionele twistlocks aan de voorkant van het containerchassis vervangt.

Het MCS is ontwikkeld om intuïtiever te worden gebruikt dan conventionele twistlocks: de container komt gewoon automatisch tot stilstand tegen een dwarsbalk aan de voorkant, gebaseerd op het principe van complementaire vormen. Aan de zijkant wordt de sjorring verzorgd door de tunnel in de container. Voor ISO-containers zonder tunnel wordt de sjorring verzorgd door een pen aan de bovenkant van de MCS, die krachten absorbeert in de rijrichting en lateraal ten opzichte van de rijrichting. Aan de achterkant wordt de vergrendeling op de gebruikelijke manier uitgevoerd.

Volgens Kögel is het nieuwe systeem veiliger, twee keer zo snel en minder vermoeiend voor de chauffeur, omdat het minder handelingen vereist. Het is beschikbaar voor alle containerchassis van de huidige generatie, evenals voor de Combi trailer serie en alle Kögel diepladers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo