Truck & Business Barometer #36 – win een reportage op Kanaal Z!

Alle Belgische transporteurs die deelnemen aan onze tweejaarlijkse conjunctuurenquete dingen ook mee naar een fantastische prijs: een reportage van één minuut in ons programma Transport & Van.TV op Kanaal Z, ter waarde van meer dan 3.000 euro. Dus aarzel niet langer… doe mee!

Zes maanden geleden had u het over het risico dat Belgische transporteurs in 2023 liepen door de loonindexering. Zou die komen op een moment dat de vraag naar vervoer sterk daalt, waardoor een angstaanjagend ‘schaareffect’ ontstaat? Nou, hier zijn we, of liever gezegd hier bent u… Aan u om ons te vertellen of uw activiteiten echt te lijden hebben onder een daling van de vraag, of de indexering van de lonen u parten speelt en hoe u de komende maanden ziet.

Uw opmerkingen helpen ons ook om te schrijven over de onderwerpen die u het meest bezighouden (of interesseren).

Neem een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volledig anoniem en de resultaten worden gepubliceerd in nummer 286 van Truck & Business in december en online op www.transportmedia.be.

Doe mee en win!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo