Featured Video Play Icon

[DVC 2023] ECS gaat een stap verder: “Uitstraling van de chauffeur gegarandeerd”

Na het succes van vorig jaar, neemt ECS ook dit jaar deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023. “De chauffeurs zijn het uithangbord van elke transportfirma. Zij komen meestal als enige in de magazijnen van onze klanten. Een initiatief als deze is dan ook heel belangrijk om het statuut te verbeteren”, zegt Jo Ballieu, Zb Trucking Manager bij ECS. 

“We hebben vorig jaar heel wat reclame gemaakt voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. We hebben de chauffeur toen verwend met een goodiebag. Dit jaar gaan we nog een stapje verder. Ik wil nog niet verklappen wat het wordt, maar het zal een mooie uitstraling geven als onze chauffeurs bij de klanten komen”, besluit hij.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo