Featured Video Play Icon

Al 200 deelnemers voor Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023

Het tempo van de inschrijvingen voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur2023 versnelt: dit weekend werd de mijlpaal van 200 deelnemers gepasseerd, en het goede nieuws is dat er meer verladers zijn ingeschreven dan in 2022.

“Op dit moment is de mix van bedrijven iets anders dan vorig jaar. We hebben meer verladers die vrachtwagenchauffeurs op 14 december de best mogelijke zorg geven en dat is een uitstekende zaak, want dat was het oorspronkelijke doel van de hele operatie. Het is de kant van de verladers die echt moet worden opgewaardeerd”, zegt Isabelle De Maegt (Febetra). De oproep gaat dus uit naar verladers, maar ook naar vervoerders, die hun actie nog tot op het laatste moment kunnen aankondigen op de website www.dvc2023.be.

Een wedstrijd voor de origineelste actie

Bedrijven die zich op het laatste moment inschrijven, kunnen echter niet deelnemen aan de wedstrijd die Transportmedia organiseert om te stemmen voor de origineelste actie in de Dag van de Vrachtwagenchauffeur van dit jaar. In 2022 was het Dematra die won dankzij de actie van één van de directeurs die de hele dag in de vrachtwagen van één van zijn chauffeurs reed en deze laatste als een VIP meenam in zijn eigen voertuig.

Transportmedia in de bres

Natuurlijk neemt Transportmedia ook deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023: net als vorig jaar zullen onze teams chauffeurs verwelkomen op een plek waar velen van hen hun pauze nemen. Onze journalisten zullen chauffeurs interviewen over hun job en onze fotograaf zal enkele prachtige portretten maken, waarbij de beste tien chauffeurs zelfs een fotovergroting mee naar huis krijgen. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo