Featured Video Play Icon

Decotra (Truck Safety 2023): “Onze chauffeurs willen trucks nóg veiliger maken”

Het familiale bedrijf Decotra uit Tielt mocht dit jaar de Truck Safety Award 2023 in ontvangst nemen, een bekroning voor hun strak veiligheidsbeleid. “We hebben zeer recent materiaal met een focus op veiligheid. De trucks zijn sterk uitgerust. Dit is alleen maar mogelijk dankzij onze chauffeurs die eraan willen meewerken’, aldus zaakvoerder Danny De Coninck van Decotra. 

“De chauffeurs moeten in de watten gelegd worden. Om de twee maanden komen we met de chauffeurs en hun vrouwen samen voor een pot en een pint. Er is een tekort aan chauffeurs en dan is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur de ideale duw in de rug.”

Decotra geeft elke editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur een personeelsfeest de week ná het initiatief. Voor externe chauffeurs, maar ook eigen chauffeurs, voorziet het gadgets, gebak en koffie op 14 december.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo