Toyota voegt de Proace Max toe aan het elektrische gamma

De Proace-familie heeft een nieuwe telg: de Proace Max. Hij voegt zich bij de Proace en Proace City. Hij zal verkrijgbaar zijn vanaf de zomer van 2024.

De Proace Max is een grote elektrische bestelwagen die verkrijgbaar is in zes configuraties, met twee wielbases, drie lengtes en drie hoogtes. De grootste versie heeft een laadvolume van 17 m3. Kenmerken zijn onder andere deuren over de volledige hoogte, een lage drempel voor gemakkelijke toegang en deuren die 270 graden open kunnen. Het voertuig is uitgerust met accu’s die het volgens Toyota een actieradius geven van 420 km (WLTP).

Toyota heeft ook de Proace en Proace City gemoderniseerd. De fabrikant spreekt van “in het oog springende visuele updates” en wijst ook op de toename van de actieradius tot 350 km. Het laadvolume is 6,6 m3 voor een laadvermogen van 1.400 kg. De actieradius van de Proace City (4,4 m3 en een laadvermogen van 1.000 kg) is ook verhoogd naar 330 km.

Tot slot heeft Toyota de komst van de nieuwe Hilux Hybrid 48V pick-up aangekondigd, met “verbeterde off-roadprestaties dankzij soepelere acceleratie op ruw terrein en regeneratief remmen op hellingen”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo