[Uitnodiging] Webinar – Tachograaf v2: krijg grip op uw rij- en rusttijden

Het naleven van wettelijke voorschriften en het garanderen van voldoende rust voor uw chauffeurs is essentieel om zowel de veiligheid op de weg te waarborgen als om sancties te vermijden. Daarnaast is het van belang dat uw chauffeurs toegang hebben tot de juiste informatie met betrekking tot rij- en rusttijden, zodat zij op de hoogte zijn van de wetgeving en deze correct kunnen naleven.

De voorschriften met betrekking tot werkuren van bestuurders en tachograafgegevens zijn complex, en het is niet altijd evident om te weten welke stappen ondernomen moeten worden. Recentelijke wijzigingen in deze wetgeving hebben geleid tot de introductie van de slimme tachograaf versie 2, met duidelijke regels voor het inzetten van bestuurders en het bevorderen van eerlijke concurrentie in de transportsector.

Tijdens ons webinar neemt Nicolas Mulders van onze partner ARC, een expert op het gebied van tachografen en de Belgische transportsector, u mee in de essentie van het digitaal registreren van rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Hij biedt u een praktische handleiding om hiermee om te gaan.

Wat kunt u verwachten tijdens het webinar?

  • Een beknopte update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Smart tachograaf v2
  • Inzicht in de wetgeving rond rij- en rusttijden en hoe u hieraan kunt voldoen
  • Best practices van Webfleet-gebruikers, met gastoptreden van expert Nicolas Mulders
  • Wanneer: Donderdag 30 november
  • Tijd: 10.30u – 11.30u

Klik hier om u in te schrijven

 

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo