UTA Edenred: uitgebreide mobiliteitsdiensten van één aanbieder [Advertorial]

Als mobiliteits dienstverlener met bijna 60 jaar ervaring in de brandstof- en mobiliteitsindustrie biedt UTA Edenred praktische en compacte oplossingen voor verschillende soorten voertuigen.

Onze diensten:

  • Met de UTA-tankpas kunnen UTA-klanten tanken bij meer dan 63.000 tankstations in Europa en alternatieve brandstoffen zoals CNG, LNG of LPG verkrijgen naast conventionele brandstoffen.
  • Omdat er in Europa kosten worden berekend voor het gebruik van verschillende transportroutes, biedt UTA Edenred talrijke on-board units aan voor de afhandeling van Europese tolheffingen in 27 landen. Met de UTA One® heeft UTA een tolbox in de aanbieding die momenteel de meest uitgebreide EETS-service op de markt biedt, met 17 toloplossingen in 15 landen.
  • Of het nu gaat om pechhulp of sleepdienst, voertuigreiniging, parkeren, reparatieservice of de aankoop van voertuig accessoires – met de UTA-kaart kunnen klanten gebruikmaken van de uitgebreide Plus Services en daardoor 24 uur per dag en in heel Europa mobiel blijven en genieten van vele voordelen.
  • Het portfolio wordt afgerond met digitale tools die mobiliteit op lange termijn gemakkelijker maken voor u als UTA Edenred-klant. Omdat brandstofverbruik een belangrijke rol speelt bij de kostencalculatie van transportbedrijven, helpt UTA SmartCockpit® brandstof planning optimaliseren in veel Europese landen. De oplossing omvat zowel desktop software voor wagenparkbeheerders als een smartphone-app voor chauffeurs. Met de smartphone-app en de UTA-stationzoeker kan het dichtstbijzijnde station snel en gemakkelijk worden gevonden. De telematics oplossing UTA SmartConnect®, die in combinatie met de EETS-tolbox UTA One kan worden gebruikt, biedt een transparant realtime overzicht van uw wagenpark, voertuigposities en verkeer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo