DAF “Technician of the Year” wedstrijd, de Belgische winnaars

Om de twee jaar organiseert DAF de wedstrijd ‘Technician of the Year’, waaraan technici van alle Europese DAF-dealers en servicepunten kunnen deelnemen, en de wedstrijd ‘Service Team of the Year’. De Belgische winnaars zijn inmiddels bekend.

DAF organiseert deze wedstrijden omdat “professionele werkplaatsmonteurs van onschatbare waarde zijn”, aldus Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services bij DAF. De nationale ‘Technician of the Year’ challenge heeft zojuist plaatsgevonden en het Belgische podium ziet er als volgt uit: Bart Claeys (foto) van TH Trucks in Kortrijk voor David Van Hoof van Truckland in Beerse en Dieter Verbeke van TH Trucks in Brugge. De nationale winnaars strijden vervolgens met hun eigen serviceadviseur om de titel “European Service Team of the Year”. Deze wedstrijd vindt plaats in februari 2024.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo