Featured Video Play Icon

[VIDEO] Beslissingsnemers merken Truck & Business op

Op de beurs Transport & Logistics Antwerpen sprokkelden we een aantal getuigenissen bij trouwe lezers van het tijdschrift.

Ons langstlopende magazine Truck & Business kent haar oorsprong in de jaren 80. Zij die het begin nog meegemaakt hebben, gaan stilaan op pensioen, maar het magazine doet voort. Wat vinden de lezers ervan?

Norbert Dumoulin, Business Development Director bij Weerts Supply Chain: “Weerts Supply Chain is al vele jaren geabonneerd op Truck & Business en het is een informatiebron van onschatbare waarde voor ons transportbedrijf.”

“Hetgeen ik zo interessant vind aan het tijdschrift is vooral de actualiteit,” zegt Luc De Koninck, salesmanager bij Group De Wolf. “Wat mijn concullega’s aan het doen zijn en de nieuwe wetgeving die er tijdig in komt.”

Olivier Hia, General Manager DPW Liege Container Terminals: “Truck & Business geeft mij belangrijke informatie over over de logistieke sector die mij in sommige gevallen helpt beslissingen te nemen.”

“Elke keer kijk ik uit naar een nieuwe editie van Truck & Business,” vertelt Benny Smets, voorzitter van Transport & Logistics Belgium. “Het magazine staat vol interessante informatie over de markt, leveranciers en vrachtwagens. Echt een positieve manier om een bijdrage te leveren aan de goede naam van onze sector.”

 

Voor publicitaire vragen, neem contact op met

Bram Crombez – bram.crombez@transportmedia.be

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo