DAF breidt XD-gamma uit

Voor het modeljaar 2024 breidt DAF Trucks het aantal beschikbare varianten in het XD-gamma uit: het model met PX-7-motor zal verkrijgbaar zijn met wielbases tot 6,9 meter en met Sleeper Cab en Sleeper Cab High Cab. Deze nieuwe varianten (momenteel voorbehouden aan 4×2 bakwagens, de 6×2 versies volgen later) zullen profiteren van een laadvermogen dat ongeveer 600 kg zwaarder is dan modellen die zijn uitgerust met de 11-liter PX-11-motor. Met name de 310 pk versie van de PX-7 kan de 300 pk versie van de PX-11 vervangen op alle modellen tot 19 ton.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo