VW Caddy en Caddy Maxi voor rolstoelgebruikers

Vanaf december zullen alle Volkswagen Van Centres in België een Caddy Maxi in hun showroom hebben, aangepast voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit.

Luc Van Hoeydonck, Conversion Manager VW Commercial Vehicles bij D’Ieteren, legt uit: “Een van de waarden van Volkswagen is de inclusie van elk lid van onze maatschappij, en het is dan ook geen toeval dat ons merk altijd zeer actief is geweest in acties zoals Cap 48, dat als doel heeft mensen met een fysieke beperking te ondersteunen”. (…) Volgens hem is de Volkswagen Caddy Maxi bijzonder geschikt voor het vervoer van mensen in een rolstoel. Dit aangepaste model heeft een verlaagde vloer en een opklapbare oprijplaat die toegang biedt via de achterklep. Als de rolstoelgebruiker erin zit, is er nog steeds ruimte voor 5 andere passagiers (2 bij een traditionele Caddy). De veiligheid wordt gegarandeerd door een rolstoelbevestigingssysteem en een veiligheidsgordel voor zijn inzittende.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo