Van Zon zet 9 Actros in via Fraikin

Van Zon heeft via leasingpartner Fraikin negen nieuwe Mercedes-Benz Actros 1927 in gebruik genomen. Daarnaast heeft de Limburgse horecagroothandel nog eens twee clickloader-voertuigen besteld.

De vloot van Horeca Van Zon levert dagelijks voeding en dranken aan klanten verspreid over het hele land. Elke chauffeur heeft dagelijks een vijftiental stops, gaande van broodjeszaken tot sterrenrestaurants. Van Zon leaset sinds 2021 een deel van haar vloot via Fraikin. Het aandeel leasingvoertuigen werd recent uitgebreid met negen 19-tonners met koeling en opbouwbakken. Hierbij viel de keuze op de Mercedes-Benz Actros met 270 pk motor. De opzetbakken zijn op maat gemaakte exemplaren waarin de eigen rolwagens perfect passen. “Bij Fraikin kennen ze onze voorkeuren en wensen, waardoor daar steeds rekening mee gehouden kan worden. Toen er in de aanloop naar de jongste levering iets fout liep bij de plaatsing van enkele onderdelen, is dat ook snel rechtgezet, zodat de uiteindelijke oplevering foutloos verliep”, merkt Rolf Vandenboer, HR manager bij Horeca Van Zon.

In de loop van de samenwerking is vooral het persoonlijke contact met Fraikin een grote meerwaarde gebleken. “Frédéric Van Humbeeck, onze vaste contactpersoon bij Fraikin, is altijd slechts een telefoontje verwijderd in geval van problemen . Zijn betrokkenheid en behulpzaamheid hebben onze verwachtingen overtroffen. Die goede relatie en heldere communicatie zijn voor ons de voornaamste redenen om voor Fraikin te blijven kiezen.”

De technische afdeling van Fraikin heeft ook een rol gespeeld in het hernieuwde vertrouwen van Van Zon. “Het voordeel van werken met Fraikin is de nazorg”, legt Rolf Vandenboer uit. “Er staat altijd een vervangwagen voor ons klaar, en in geval van een defect zoekt Fraikin de dichtstbijzijnde garage. Zo kunnen we een minimale uitval van voertuigen realiseren en vermijden we geannuleerde leveringen. Die proactieve houding is een groot voordeel tegenover rechtstreeks leasen bij de voertuigfabrikant – wat we in het verleden deden.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo