Weerts Group bouwt nieuwe hoofdzetel op Liege Airport

Weerts Group ondertekende enkele dagen geleden de notariële akte waarbij Liege Airport een concessie toekent voor een terrein van twee hectare ten zuiden van de E42, in de zone die bekend staat als Airport City. De logistieke onderneming zal er in 2024 een gloednieuwe hoofdzetel bouwen.

Sinds de hervatting van de ontwikkeling van haar logistieke en vastgoedactiviteiten, heeft Weerts Group eerst haar hoofdzetel gevestigd in Milmort (in een eerste nieuwe magazijn, nu in gebruik door Skechers) en vervolgens in Tongeren-Oost. Als de werken volgens plan verlopen, zal ze in het eerste kwartaal van 2025 een nieuw gebouw betrekken, in de zone die Liege Airport heeft voorbehouden voor activiteiten die niet rechtstreeks verband houden met de luchthaven zelf.

De nieuwe hoofdzetel van de Weerts Group zal ook de activiteiten van een van zijn filialen huisvesten, het Weerts Racing Team, het succesvolle raceteam dat de BMW fabriek zal vertegenwoordigen in het World Endurance Championship (WEC) in 2024.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo