Elektrische heftrucks Mitsubishi heffen tot 12 ton

Mitsubishi Forklift Trucks breidt zijn elektrische vorkliftgamma verder uit. De nieuwe serie FB60-120N(H) biedt een laadvermogen van 6 tot 12 ton. De groene bakbeesten zijn evenwel ontworpen om wendbaar te zijn voor het zware werk in krappe omgevingen. 

Opvallende opties zijn de lagere hoofdbeschermers die beschikbaar zijn op alle versies van de nieuwe heftruck en die maken dat de truck ook in containers kan worden gebruikt. Ook kunnen de trucks geleverd worden met enkele banden, voor werk op plaatsen met geringe manoeuvreerruimte. De H-modellen beschikken over vierwielbesturing, wat de nauwkeurigheid van de besturing en de grip op het wegdek ten goede komt. Mitsubishi gaat bovendien prat op de snelste acceleratie in zijn klasse en een relatief stil operationeel geluidsniveau van 65 decibel.

Tenslotte houdt het ontwerp rekening met eenvoudig onderhoud. Het 96-volts energiepakket (bestaande uit 2 afzonderlijke batterijen) is vrij toegankelijk en kan snel worden vervangen. Elke batterij kan eenvoudig worden gewisseld met een hef- of (electro)pallettruck.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo