Transuniverse tekent exclusief partnerschap met Torrestir

Groepagespecialist Transuniverse Forwarding gaat vanaf 1 februari een nieuw exclusief partnerschap aan met Torrestir die hun nieuwe agent in Portugal wordt en de distributie in dat land zal verzorgen. De transittijd voor de meer afgelegen delen van het land wordt met één dag verkort.

Transuniverse Forwarding heeft dagelijkse vertrekken naar Porto en Lissabon. “Klanten vragen niet alleen een hogere vertrekfrequentie maar ook kortere transittijden, ook voor meer afgelegen bestemmingen. Ze verwachten tevens snelle en accurate informatie over de status van de zending en de Proof of Delivery. Met dit exclusief partnership kunnen we het land vanaf nu fijnmaziger afdekken omdat Torrestir 17 eigen vestigingen heeft. Een extra voordeel is een verbetering van het opvolgen van zendingen dankzij geautomatiseerd dataverkeer”, zegt Operations Director Jo Vormezeele. De transittijd bedraagt voor groepage, net als voorheen, vijf dagen voor de grote economische centra en zes dagen (een dag minder dan voordien) voor de meer afgelegen delen van het land.

In de omgekeerde richting zal Transuniverse Forwarding zorgen voor de lokale distributie van de groepagestromen van Torrestir in de Benelux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo